keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Poweria !

Lupasimme lapsille kesäkuun alussa, kun he joutuivat ahkeroimaan rippijuhlavalmisteluissa, että heti ensi tilassa heidät palkitaan päiväretkellä Alahärmän Powerparkiin. Eilen oli ensi tila.

Powerpark on ehdottomasti paras huvipuisto, jossa minä olen käynyt. Siellä on hienoja, hyväkuntoisia laitteita, joissa riittää haastetta isommillekin, eikä perheen pienimpiäkään ole unohdettu. Ja mikä parasta, puistossa on runsaasti penkkejä, joilla on mukava istuskella silloin, kun laitteesta toiseen säntäily ei kiinnosta.

Powerpark on tehty kunnolla ja loppuun saakka. Sisääntuloväylät ja reuna-alueet ovat yhtä huoliteltuja kuin kaikki muutkin paikat, istutukset ja kiveykset ovat hoidettuja, nurmikko on kauniisti leikattu. Ihmekös tuo, kun nurmikonleikkuusta vastaa paikan omistaja itse.

Parasta tässä huvipuistossa on kuitenkin sen siisteys. Missään ei näy roskia eikä humalaisia örveltäjiä. Ei edes tupakantumppeja. Ainut miinus viihtymisen kannalta oli Tea Hiilloste, jonka musiikki soi kaikkien meidän mielestä liian kovaa. Tea ei kuitenkaan ole Powerparkissa aina, joten sinne uskaltaa varmasti mennä jatkossakin!

Ei kommentteja: